ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Mηδέν" που ισοδυναμεί με "πλην" για τον ΑΟΤ...!!!


Κι αυτό γιατί δεν κατάφερε να πάρει ένα ματς με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους...

Ούτε τον Καραϊσκάκη δεν μπόρεσε να κερδίσει ο ΑΟ Τρίκαλα (και πάλι καλά αφού δεν έχασε)


Εντάξει, με τους πρωτοπόρους δεν το’ χεις, φαίνεται όμως πως δεν το έχεις ούτε και με τις ομάδες με τους οποίους έχεις τους ίδιους στόχους και οι οποίες φαντάζουν και αυτές μία κλάση ανώτερη σου!!!

Τα Τρίκαλα κόλλησαν ξανά σήμερα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη (0-0) και με την εμφάνιση που όλοι είδαμε πως διάολο προκύπτει η σιγουριά του Ηλία Αϊβάζογλου ότι η ομάδα θα σωθεί δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε.

Με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες επιλογές από τον πάγκο το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.

Φυσικά ο Γράφας άκουσε τα σχολιανά του από την εξέδρα, τον έβριζαν εν χορώ και είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει να τυγχάνει της ασυλίας των νέων ιδιοκτητών, μιας και είναι φανερό ότι είναι υπεύθυνος και για το αγωνιστικό χάλι αλλά και για τις μεταγραφές που έγιναν μόνο για τις φωτογραφίες χωρίς να τις βλέπουμε στο γήπεδο.

Τα Τρίκαλα απέτυχαν να μειώσουν την διαφορά με τον Καραϊσκάκη, παραμένουν κολλημένα στον πάτο της βαθμολογίας με την ψυχολογία στο ναδίρ και είναι άγνωστο τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό στην συνέχεια.

Αγωνιστικά τα Τρίκαλα σπατάλησαν ένα ημίχρονο, το πρώτο, χωρίς να απειλήσουν καθόλου τον Καραϊσκάκη που απέκρουε εύκολα τις επιθέσεις και προσπαθούσε να βγει σε αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο ζωηρά, δημιούργησαν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πορτιέρο του Καραϊσκάκη Σταφενάκο.

Μετά το 65’ – 70’ όμως ξέμειναν από δυνάμεις (καλό ερώτημα γιατί) και είναι μάλλον τυχερά που δεν δέχτηκαν γκολ μιας και οι αλλαγές του Χαραλαμπίδη, ειδικότερα ο Μπαντέ, έκαναν πάρτι στην άμυνα μας.

Διαιτητής της συνάντησης  η κ. Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής) με βοηθούς τους κ.κ. Αρμακόλα (Κυκλάδων), Νίκζα (Λάρισας). Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Παπανίκου του Καραϊσκάκη

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (74’ Σισέ), Γκουγκούδης (63’ Σμυρλής)

Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Ροντρίγκεζ, Χούσος, Καπίας, Ψιανός, Μασούρας, Βουκμίροβιτς (86’ Γυφτοκώστας), Παπανίκου, Παναγιώτου, Τζιώρας (67’ Μπαντέ), Παντίδος



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video