ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΣ Τρίκαλα: Τρικαλινές επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ


Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο - Κύριακο 23-24 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα, στην οποία ο σύλλογός μας συμμετείχε με 5μελή αποστολή.

Στο τουρνουά το οποίο χαρακτηρίστηκε από το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, συμμετείχαν περίπου 250 αθλητές από 10 χώρες.
Η αποστολή του Α.Π.Σ. Τρίκαλα απαρτίστηκε από 5 παλαιστές οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά το οποίο είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών και αρκετές προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός!
Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους τους αγώνες.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη.


…. τα αποτελέσματα των αθλητών μας:
Δημήτριος  Παπαβασιλείου - 3ος στα 40 kgr
Στέφανος  ΛΩΛΗΣ - 5ος στα 57 kgr
Αντώνιος  ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ - 5ος στα 62 kgr
Γεώργιος  ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ - 7ος στα 66 kgr
Χριστίνα  ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑ – 4η στα 66 kgr  

Από το σύλλογό μας συνόδευσε τους αθλητές ο προπονητής τους Ηλίας Σιούτας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Δημήτρη, τον Στέφανο, τον Αντώνη, τον Γιώργο και την Χριστίνα , για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.


Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video