ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Eνημερωτική παρουσίαση με θέμα "Επιλέγω ΕΠΑΛ"


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Β’ ΚΑΙ Γ’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 1ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 το 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Τρικάλων, σε συνεργασία με το ΚΕ.Σ.Υ. Τρικάλων (Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης), υλοποίησε ενημερωτική παρουσίαση με θέμα «Επιλέγω ΕΠΑΛ: ένα Λύκειο με προοπτική- πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».

Προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΚΕ.Σ.Υ. Τρικάλων, κα Ευαγγελία Ιακωβάκη.

Η ομιλήτρια παρουσίασε τη δομή των ΕΠΑΛ και έδωσε έμφαση στους τομείς και στις ειδικότητες που μπορούν να επιλέξουν οι μαθητές ανάλογα με τις κλίσεις τους και τα ενδιαφέροντα τους.

Τόνισε δε ότι οι απόφοιτοι μπορούν να εισαχθούν σε Πανεπιστημιακές και στρατιωτικές σχολές με ειδικά ποσοστά επί των εισακτέων, δίνοντας πανελλαδικές εξετάσεις.

Την ενημέρωση παρακολούθησαν μαθητές και καθηγητές της σχολικής μονάδας, με μεγάλο ενδιαφέρον και είχαν ενεργό συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης.

Ακολούθησαν ερωτήσεις, η ομιλήτρια έδωσε έγκυρες απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούσαν και τους συγχάρηκε καθώς το πρωί εργάζονται ενώ το απόγευμα επιδιώκουν τη γνώση, τη μάθηση και την ενημέρωση.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Ιακωβάκη και το ΚΕ.Σ.Υ. Τρικάλων για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση!
Από τη Δ/νση του Εσπερινού ΕΠΑΛ






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video