ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υποστελέχωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου Επισημαίνει με ερώτηση ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος




            Το ζήτημα της υποστελέχωσης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου τονίζει με ερώτηση ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ζητώντας την αύξηση των οργανικών θέσεων καθώς και την ενίσχυση της Υπηρεσίας.
            Η ερώτηση του Βουλευτή Μαγνησίας αναφέρει τα εξής: «Επιτακτική κρίνεται η ανάγκη στελέχωσης του Λιμεναρχείου Βόλου και η αύξηση των οργανικών θέσεων, καθώς ήδη από το 2013 παρατηρείται σταδιακή μείωση του μόνιμου προσωπικού της υπηρεσίας. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαριθμεί πλέον 91 στελέχη από τα 120 που υπηρετούσαν το 2013, εξαιτίας των συνεχόμενων μεταθέσεων του προσωπικού.   

                Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου υπάγονται τρία Λιμενικά τμήματα, του Αγιοκάμπου, της Αγίας Κυριακής και της  Αμαλιάπολης, τα οποία κατά τους θερινούς μήνες έχουν αυξημένες ανάγκες και κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυσή τους με προσωπικό. Η στελέχωση των περιφερειακών τμημάτων καλύπτεται από την κεντρική υπηρεσία του νομού, η οποία καταλήγει αποδυναμωμένη να προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας πόλης σαν το Βόλο.
            Από την άλλη το Υπουργείο θεωρεί πως το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διαθέτει υπεράριθμο προσωπικό. Δυστυχώς όμως αυτή η αντίληψη δεν αντανακλά την πραγματικότητα, η οποία δεν είναι άλλη από την υποστελέχωση του Λιμεναρχείου Βόλου και την αδυναμία του προσωπικού να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όταν οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.   
Κατόπιν τούτων,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1.      Εάν προτίθεται να αυξήσει τις οργανικές θέσεις στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ώστε να ενισχυθεί η υπηρεσία και μπορεί απρόσκοπτα να ανταπεξέλθει στο έργο της;» καταλήγει η ερώτηση του Βουλευτή Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video