ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ε όχι δα!!!! Πως θα βγάλεις γκόμενα 100% στα Τρίκαλα;

Ας ξεκινήσουμε απ΄ το 1ο, που δεν έχεις κύκλους με γυναικοπαρέες να σου κάνουν γνωριμίες με κοπέλες. Άρα...το παραλείπουμε το Νο1, και έτσι πάμε στο Νο2 το γνωστό σε όλους μας καμάκι.

Ωραία.... ανασκουμπωνόμαστε και κοιτάζουμε πως θα κάνουμε το τέλειο καμάκι.

Πάμε σε μια καφετέρια που μαζεύει άτομα της ηλικίας μας, αν είσαι 35αρης(και βασικά ισχύει και σε άλλες ηλικίες) δεν πας στα καφέ με 19χρονα γιατί δεν θα κάνεις απολύτως τίποτα.

Θα πας με 30αρες να κάνεις το καμάκι σου, οι περισσότερες εκεί είναι ελεύθερες.. και ψάχνουν και αυτές αυτό που θες και εσύ.

Κάτσε σ΄ ένα καφέ, ή αν είσαι σε μπαρ πιάσε μια θέση καλή να έχεις καλή θέα.

Οι γυναίκες ειδικά το καλοκαίρι θέλουν να τις προσέχουν... και, γι΄αυτό φορούν τα προκλητικά σόρτσ και διάφορα ρούχα hot για να τις προσέξουν. Αποφεύγουμε τα νούμερα που το παίζουν ντίβες. Αυτές οι κοπέλες έχουν κόμπλεξ.

Οι περισσότεροι άντρες κοιτάζουν με τρόπο.. και έχουν το φόβο της απόρριψης, λογικό μου ακούγεται, δεν να πάνε να μιλήσουν στη κοπέλα που τους ενδιαφέρει..

Το αν η σχέση είναι της μιας βραδιάς ή μεγαλύτερης διάρκειας, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Σημασία έχει το θράσος, δηλαδή να είσαι λίγο στα @δια σου.. και να μη σε νοιάζει η χυλόπιτα.

Πριν πας.. θέλει προετοιμασία, δεν πας σαν τον λιγούρη απ΄το χωριό, κοιτάζεις με τρόπο για αρχή.

Αν δεις ότι οι ματιές σας συναντιούνται.. αρπάζεις το ποτό σου και πηγαίνεις και κάθεσαι στο τραπέζι της.

Εσύ θα πεις μια καλησπέρα με λίγο χαμόγελο... και τι λες ότι θέλεις να την γνωρίσεις και γι΄ αυτό και πήγες στο τραπέζι. Η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια γνωριμία, αν αρχίσεις τις μ@κ@κιες το πολύ να σε περάσει για χαζό.

Έχουμε και λέμε, σοβαρότητα, ειλικρίνεια, και να μη μυρίζει άσχημα το στόμα σου.

Φάε μια τσίχλα.. αλλά μη την μασάς σαν να είσαι καθυστερημένο, γιατί θα γελάνε όλοι μαζί σου. Μόλις πλησιάσεις το τραπέζι της και πεις τα παραπάνω, τις λες κοιτώντας της στα μάτια μπορώ να κάτσω; Αυτή για λίγα δευτερόλεπτα ο εγκέφαλος της θα κάνει tilt, θα επανέλθει . και αν σε γουστάρει θα σου πει το πολυπόθητο ναι.

Ωραία καλά τα πας.. στρώσε το πισινό σου κάτω με κόσμιο τρόπο. Πες κάτι ωραίο για αρχή να την εντυπωσιάσεις, όπως σε είδα όταν μπήκες μέσα(καφετέρια,κλαμπ) και λέω να ένα καλό κορίτσι.

Αυτή λογικά θα γελάσει, θα σου πει... και που το κατάλαβες ότι είμαι καλό κορίτσι;

Να... θα πεις εσύ, το ναi.. είναι το μαξιλαράκι που δίνεις στο μυαλό σου να σκεφτεί κάτι καλό.. Σκέψου κανένα καλό σχόλιο.

Με που της λες κομπλιμέντο κερδίζεις διπλά: 1ο, από εδώ και πέρα στη κουβέντα σας θα προσπαθεί με κάθε μ@λ@κι@ που θα της λες, να μην είναι αδιάφορη στα λεγόμενα σου, και 2ο, θα νομίζει ότι είναι ξεχωριστή από τις φίλες της, που θα σπάζονται με το όλο σκηνικό.

Μέχρι εκεί, αν δεις ότι σου χαμογελάει και γράφει τις φίλες-η της, τότε η κοπέλα άρχισε να νοιάζεται για σένα, και όλους τους υπόλοιπους τους γράφει κανονικά.

Μετά θα σε ρωτήσει τι δουλειά κάνεις;

Εδώ αν έχεις μια καλή δουλειά δεν έχεις πρόβλημα, και της το λες κανονικά.

Τώρα, αν δεν έχεις και είσαι άνεργος πες ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Δηλαδή αν είσαι επαρχιώτης πες αγροτικές δουλειές. Τώρα.. αν είσαι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη, πες τη προηγούμενη δουλειά σου. Το να πεις στην αρχή της γνωριμίας είμαι άνεργος είναι κάπως δύσκολο για τα μάτια μιας γυναίκας, στο μυαλό της αυτόματα έρχεται το αβέβαιο μέλλον της.

Μετά όταν κάνετε μια σχέση τα μπουρδουκλώνεις τα πράγματα, και το ξεφουρνίζεις το ψέμα σου με μια απόλυση, θα έχεις κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη της.. ένα αθώο ψεματάκι δεν πειράζει.

Τώρα τι γίνεται αν οι φίλες-η είναι σπαστικές-η, και θέλουν να σου κάνουν χαλάστρα;

Το 60% θα σου τύχει η κοπέλα να έχει μια φίλη ζηλιάρα, και βλέποντας έναν μαντράχαλο να καμακώνει την φίλη της θα σε ειρωνεύεται για να σου σπάσει τα νεύρα.

Εσύ από την μεριά σου πρέπει σε κλάσματα του δευτερολέπτου να βρεις κάτι καλό.. να την βουλώσεις το στόμα προτού σε ρεζιλέψει τελείως.

Ένα άι στο διάολο ρε αρκουδιάρα . είναι απαγορευτικό να το πεις, γιατί το φλερτ σου θα αποδειχτεί αποτυχημένο.

Θα μπορούσες να πεις στη φίλη της με χαμόγελο και ευγενικά ό,τι έχω τον φίλο μου που θα ήθελε να σε γνωρίσει, αλλά είναι λίγο ντροπαλός.

Αν δεν έχεις αντίρρηση να στον συστήσω; Λογικά θα πει ναι, αν δεν είναι κανένα ufo.

Με αυτό πάλι κερδίζεις διπλά: 1ο, η φίλη της από εκεί που αισθάνονταν το μέλλον της ότι θα είναι μπακούρι θα γνωρίσει επιτέλους κάποιον, και 2ο, η κοπέλα που πολιορκείς..τόση ώρα θα σου βγάλει το καπέλο με την διπλωματία σου.

Αν δεν προκύψει κάτι άλλο στη διάρκεια του φλερτ π.χ να γίνει κανένας σεισμός, με ποσοστά 99% θα είναι το επόμενο κορίτσι σου.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video