ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Λάρισας και στην απεργία της 24ης Νοεμβρίου

Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Λάρισας και στην απεργία της 24ης Νοεμβρίου

Η κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο του μετάλλου, απασχόλησε τη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Οκτώβρη στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με τη συμμετοχή μεταλλεργατών από τα εργοστάσια της περιοχής.

Τα στελέχη του Συνδικάτου κατήγγειλαν επίθεση εκ μέρους της κυβέρνησης και των εργοδοτών σε μισθούς, δικαιώματα, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικές παροχές. Παράλληλα, συζητήθηκε η οργάνωση της αντίδρασης από την πλευρά των εργαζόμενων και άνεργων μεταλλεργατών, με πρώτο σταθμό το σημερινό Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο στις 07.00μμ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου, «αποφασίστηκε συνεχιστούν οι αγωνιστικές δράσεις και διεκδικήσεις για μέτρα προστασίας των ανέργων, για ανακούφιση των ανέργων και των οικογενειών τους και για την οργάνωση της ταξικής αλληλεγγύης. Ήδη έχει οργανωθεί αποτελεσματικά μαζί με άλλα σωματεία της περιοχής μας η οργάνωση Λαϊκού Φροντιστηρίου-δωρεάν μαθημάτων σε παιδιά ανέργων και εργαζόμενων συναδέλφων».
Η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου αποφάσισε επίσης την συμμετοχή στην 24ωρη απεργία στις 24 Νοέμβρη, που ήδη έχει αποφασιστεί από δεκάδες Εργατικά κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία σε όλη την Ελλάδα. «Σε αυτήν την μάχη δεν περισσεύει κανείς αλλά όλοι σαν μια γροθιά πρέπει να υψώσουμε τοίχος απέναντι στην αντεργατική επίθεση που μεθοδεύει Κυβέρνηση-Κουαρτέτο-ΣΕΒ στα Εργασιακά», τονίστηκε χαρακτηριστικά στη Συνέλευση.
Τέλος, η Γενική Συνέλευση επιβεβαίωσε την συσπείρωση του Συνδικάτου στο ΠΑΜΕ και την συμμετοχή του στην 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ στις 19-20 Νοέμβρη στην Αθήνα, με σύνθημα «χτίζουμε μαχητικό – ταξικό συνδικαλιστικό εργατικό κίνημα, ελπίδας και ανατροπής» και εξέλεξε αντιπροσώπους για να παρακολουθήσουν τη Συνδιάσκεψη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video