ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Basket Αγάπης το Σάββατο στα Τρίκαλα


Η εκστρατεία αλληλεγγύης «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» συνεχίζεται και την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, με τον Δήμο Τρικκαίων να αποτελεί την επόμενη στάση.

Ο ΕΣΑΚΕ, η STOIXIMAN.GR, ο Δήμος Τρικκαίων και η ΚΑΕ Τρίκαλα BC ARIES ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό και δίνουν ραντεβού με τους φιλάθλους στον αγώνα ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES – ΑΡΗΣ το Σάββατο 21 ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο Κ.Γ. Τρικάλων.

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Τρικκαίων.

Σε περιμένουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων από τις 16:00 με την προσφορά σου!

Στο ημίχρονο του αγώνα, διοργανώνεται διαγωνισμός βολών με το ποσό που διατίθεται από την Stoiximan.gr να ξεκινά από τα 1000€ και να ανεβαίνει σε κάθε εύστοχο σουτ κατά 500€, ενώ στη συνέχεια ένας παίκτης των Τρικάλων και ένας του Άρη θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου για να διπλασιαστεί το ποσό!

Το τελικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για τις ανάγκες του Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Τρικκαίων.

Στο πλαίσιο της οργάνωσης του event ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Κονδύλης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου παρουσία και του προέδρου της ΚΑΕ κ. Βαγγέλη Φρύδα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video