ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θησαυρό αξίας πέντε εκατομμυρίων ευρώ είχε κλέψει η «Καμόρα των Ρομά» με δράση και στη Λάρισα

Θησαυρό αξίας πέντε εκατομμυρίων ευρώ είχε κλέψει η «Καμόρα των Ρομά» με δράση και στη Λάρισα

Μετά από μεγάλη επιχείρηση η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έξι ακόμη άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία αρχηγικά μέλη, των δύο μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων που διέπρατταν ληστείες και κλοπές από σπίτια, εταιρείες και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, εντοπίστηκαν χώροι και οικίες που οι δράστες έκρυβαν τα κλοπιμαία. Ύστερα από παραγγελία του ειδικού ανακριτή που ερευνά την υπόθεση, πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στην Αττική, καθώς και σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια. Συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τα τρία αρχηγικά μέλη και συγκεκριμένα ένας 34χρονος στο Καματερό, ένας 36χρονος στον Πειραιά και ένας 46χρονος στη Μάνδρα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν στην Αθήνα και στη Λάρισα τρία επιπλέον άτομα, ηλικίας 32, 35 και 65 ετών, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ταυτόχρονα, διενεργήθηκαν δεκαεπτά έρευνες, εκ των οποίων οι δέκα σε σπίτια και αποθηκευτικούς χώρους και οι επτά σε τραπεζικές θυρίδες, από όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πλήθος κοσμημάτων των οποίων η αξία υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 76.070 ευρώ, 700 χρυσές λίρες, πλήθος πολυτελών ρολογιών, μια κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι με τρείς γεμιστήρες, πλήθος φυσιγγίων, ποσότητα κάνναβης βάρους δεκατεσσάρων γραμμαρίων και ένα καταγραφικό κάμερας. Σημειώνεται, ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον 33 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια, εταιρείες και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής (Ψυχικό, Μαρούσι, Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Φιλαδέλφεια, Πικέρμι, Νέα Χαλκηδόνα), της Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ελευσίνα), καθώς και στον Πειραιά, στο Κερατσίνι και στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αστυνομία, η συνολική αξία των κοσμημάτων και των χρηματικών ποσών που έκλεψαν τα μέλη των δύο συμμοριών, υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video