ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αρ. Καραγεώργος: Στόχος τους να σαμποτάρουν την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Αλμυρό

Αρ. Καραγεώργος: Στόχος τους να σαμποτάρουν την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Αλμυρό

Να ανακαλέσουν την ανακοίνωσή τους και να συνταχθούν με την κοινωνία καλεί τον κ. Χατζηκυριάκο και τον κ. Τσανή ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αλμυρού Αριστείδης Καραγεώργος με αφορμή την ανακοίνωσή τους αναφορικά με το κόστος του γεύματος προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας που θα βρεθεί στον Αλμυρό. Στη δήλωσή του ο κ. Καραγεώργος κάνει λόγο για ανευθυνότητα και μικροπολιτική με στόχο τους να σαμποτάρουν την επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στον Αλμυρό.

Η δήλωση του κ. Καραγεώργου:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση των κ. Χατζηκυριάκου και κ. Τσανή, ομολογώ ότι με ξεπερνά. Κάθε όριο ανευθυνότητας και μικροπολιτικής καταρρίπτεται. Οι άνθρωποι, με πρόδηλο τρόπο αποκαλύπτεται ότι στόχο έχουν να σαμποτάρουν την 1η επίσκεψη Προέδρου Δημοκρατίας στον Αλμυρό. Στην ουσία η «καταγγελία» τους είναι μια ομολογία ότι δεν υπάρχουν φραγμοί στη προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους τους, ακόμη και όταν προκαλούν ζημιά στον τόπο τους.
Τους καλώ την ύστατη στιγμή να ανακαλέσουν την ανακοίνωσή τους και να συνταχθούν με την κοινωνία η οποία ενωμένη περιμένει την ανακήρυξη του Προέδρου σαν επίτιμο Δημότη. Ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έρχεται ούτε για τον Εσερίδη, ούτε για τον Χατζηκυριάκο, ούτε για τον Τσανή. Επισκέπτεται τον Αλμυρό, μετά από το κάλεσμα των πολιτών και της κοινωνίας του Αλμυρού, μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video