ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις 11 Ιουνίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τη Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο

Στις 11 Ιουνίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τη Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο

Από τις 11 έως τις 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο η «Ναυτική Εβδομάδα 2018» με τιμώμενη μεσογειακή πόλη την Μασσαλία της Γαλλίας. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο που καθιερώθηκε από την περασμένη χρονιά στην παραλία του Βόλου, μπροστά από τον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, για να έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης όλοι οι πολίτες, αλλά και στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και στους χώρους του terminal στο Λιμάνι του Βόλου.
Η Ναυτική Εβδομάδα συνδιοργανώνεται από τη «Μαγνήτων Κιβωτού» με τους φορείς της Γαλλοφωνίας του Βόλου, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (Ο.Λ.Β. Α.Ε.), την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.
Θα συμμετέχουν Αθλητικοί και πολιτιστικοί φορείς και Σύλλογοι του Βόλου και θα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων κοινωνικών φορέων, ναυταθλητικών σωματείων, χορευτικών συγκροτημάτων, χορωδιών κ.ά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν σήμερα οι διοργανωτές της «Ναυτικής Εβδομάδας, ο πρόεδρος του ΟΛΒ Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος δήλωσε πως το λιμάνι του Βόλου είναι πύλη πολιτισμού ενώ σκοπός της διοίκησης, από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, είναι όχι μόνο η διατήρηση αλλά η αναβίωση των ηθών και εθίμων καθώς και η ανάπτυξη του πνευματικού πολιτισμού. Πρόσθεσε επίσης πως το κεντρικό σύνθημα είναι «ελάτε και συμμετέχετε» στις εκδηλώσεις.
Από την πλευρά του, ο γραμματέας της «Μαγνήτων Κιβωτού» Νίκος Τσούκας σημείωσε  πως στο κεντρικό σύνθημα πρέπει να προστεθεί και το «προτείνετε» με σκοπό να προστεθούν νέες εκδηλώσεις στην Ναυτική Εβδομάδα του 2019. Παράλληλα επισήμανε πως κάθε χρόνο είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και αυξάνεται η συμμετοχή της εκπαίδευσης.

Στις εκδηλώσεις και δράσεις της φετινής «Ναυτικής Εβδομάδας στον Βόλο 2018» συμμετέχουν:
• Αντιπροσωπία από τη Μασσαλία της Γαλλίας
• Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας, σε ένα ειδικά προετοιμασμένο πρόγραμμα.
• Και πάλι η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου.
• Η Διεθνής Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου.
• Το Μουσικό Σχολείο Βόλου, σε μια επετειακή συναυλία με το σύνολο των σχημάτων του.
• Πλήθος Αθλητικών επιδείξεων και αγώνων, μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων, εικαστικών εκθέσεων, Εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που συγκροτούν ένα δυνατό και άρτιο πρόγραμμα.
Η «Μαγνήτων Κιβωτός» και όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς, καλούν τους πολίτες να αγκαλιάσουν και αυτή την προσπάθειά τους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video