ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Η δημοτική αρχή επιβαρύνει τις οικογένειες αλλά επιδοτεί Ναούς και σκορπά χρήματα στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ομάδας της»

«Η δημοτική αρχή επιβαρύνει τις οικογένειες αλλά επιδοτεί Ναούς και σκορπά χρήματα στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ομάδας της»

Η παράταξη «Μαζί για το Βόλο καταγγέλει τη δημοτική αρχή για τα υψηλά τροφεία στους παιδικούς σταθμούς , την ώρα που επιδοτεί Ναούς και σκορπά όπως καταγγέλλεται, χρήματα στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΝΠΣ: Δύο Δημοτικά συμβούλια έγιναν τις τελευταίες ημέρες, σοφότεροι δε γίναμε στα μεγάλα θέματα που απασχολούνε τους δημότες του Βόλου ( εκτός του ότι η δημοτική αρχή μπορεί να μην ήθελε να βγει ψήφισμα καταδίκης για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κατάφερε όμως με τον τρόπο της να βγάλει το καλύτερο “ψήφισμα” αλληλεγγύης για τους φασίστες).

Αυτό που πρέπει να μάθουν όμως οι πολίτες είναι πως και φέτος θα βάλουν το χέρι στη τσέπη για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες των παιδικών σταθμών του Δήμου. Παρά λοιπόν τα «πλεονάσματα» που επικαλείται ο Δήμαρχος, στέλνει λογαριασμό σε κάθε νοικοκυριό από 400€ έως 900€ ετησίως για οικογενειακά εισοδήματα έως και 21.000€. Αν επιθυμεί μάλιστα η οικογένεια να μετακινείται το παιδί της με το σχολικό λεωφορείο θα πληρώσει, ανεξαρτήτως εισοδήματος, 700€ ετησίως!!!

Σύνολο λοιπόν, από 1.100€ έως και 1.600€ επιβάρυνση σε κάθε οικογένεια.

Συγκρίνοντας με το Δήμο Αθηναίων που αυξάνει το όριο στα 20.000€ (από 15.000€) για απαλλαγή από τα έξοδα τροφείων των οικογενειών και το Δήμο Λάρισας που έχει τουλάχιστον 20% λιγότερα τροφεία μόνο αγανάκτηση μπορεί να μας προκαλέσουν οι επιβαρύνσεις στην Βολιώτικη οικογένεια

Την ίδια ώρα που η δημοτική αρχή αποφασίζει να επιδοτήσει  επιλεκτικά και με μη ξεκάθαρα κριτήρια κάποιους Ιερούς Ναούς του Δήμου Βόλου για διάφορες δραστηριότητες συνολικά με 200.000€, αλλά και να σκορπά συνεχώς χρήματα για επισκευές στο αγαπημένο της στάδιο της Νεάπολης, την ίδια ώρα το ΕΑΚ που φιλοξενεί δεκάδες ιστορικούς συλλόγους καταρρέει και χωρίς να υπάρχει γνωστή μελέτη ή προμελέτη βελτίωσης  ή ανακαίνισης του χώρου»

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Θεσσαλία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video